Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Til alle ektemenn og kjærester og litt til kvinner

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 11. mai , 2016 kl. 11:56

Til alle dere menn der ute, her er noen små tips dere kanskje ikke vet om: Vi kvinner har det med å gi små og store hint. Jeg vet at dette er vanskelig for menn å oppfatte så dette er ment som en hjelp.

Når din kone/kjæreste sier: Ikke kjøp de buksene skatt, ta heller å bruk litt mer penger og kjøp de som sitter ordentlig. Da mener vi: kjøp de buksene som viser den flotte sexy rumpa di. Jeg elsker å se på hvilken flott deilig og sexy mann jeg har. Jeg føler meg heldig som har deg i livet mitt og synet av kroppen din har en stor effekt på deler av min ;)

Når du kommer hjem fra jobb eller hvor du nå har vært og vi går rundt i en gammel stygg joggedress eller lignende. da vet du at vi ikke er i form til noe morsomt på kvelden. Sannsynligvis føler vi oss litt nede eller har mensen eller bare ikke i humør til sex. Ingen hensikt i å prøve på annet enn å være den omsorgsfulle gode mann vi vet du er. MEN når du kommer hjem eller står opp og ser oss gå rundt i pen kjole, bare undertøy eller uten en tråd: Ta hintet kjære deg. Vi pynter oss ikke eller kler av oss for hverken naboen eller hundens skyld, det er for deg og kun deg. Så ikke møt din kjære med: Hei skatt, husk vi skal til dyrlegen i morgen eller gidder du hjelpe med gjødsling av planter etterpå?

Når din kone/kjæreste flørter og stryker deg alle steder gjennom hele dagen, så er det fordi hun vil du skal se henne. Hun vil du skal gi en respons og vise at hun fremdeles er attraktiv i dine øyne ikke alle andres dem driter hun i.

Så for gudenes skyld når vi går rundt i pent tøy eller uten tøy og flørter med deg hele dagen, gjør deg selv en stor tjeneste og glem alt om TV, Face book og planer for den neste måned. Innen du er ferdig med alt det så har vi gitt opp og skrudd av. Så når dere da endelig kommer i seng flere timer etter unger og dyr har lagt seg, og du da kommer med: Vil du noe annet enn å sove eller? GLEM det etter at vi har blitt skrudd av hele dagen kan vi ikke bare skru på igjen, vi fungerer ikke sånn.

Som sagt jeg vet dere menn har problemer med og forstå hint. Men i vår merkelige kvinne verden så er det å pynte seg eller sprade naken rundt faktisk å hinte med slegge. Om vi skulle si fra klarere så måtte det være å slå dere ned med et balltre og voldta dere ute på tunet. Det kunne jo kanskje være en metode, men de færreste av oss har lyst til å prøve den. Især ikke balltre delen, det er litt vanskelig å vite hvor hardt man skal slå, vil jo ikke bli enker heller vel?   ( regner med alle fatter at det var en grov spøk, hvis ikke har du et seriøst problem)

Virker som de fleste menn har falt i den fellen å tro at det vi kvinner ønsker er gaver i hytt og pine. Vel er sikkert noen kvinner også som tror at det er hva de vil. Men vi som faktisk vet hva so virkelig teller her i livet er ikke opptatt av dyre gaver osv. Vi vil bare at du ser oss, at du viser hva vi betyr for deg. Det gjør du ikke med gaver, men med handlinger og ord. En body hug midt i matlaging, et kyss på tur med hunden, et klapp på rumpa i forbifarten osv osv bringer deg langt lengre enn blomster. Ikke det at vi ikke setter pris på en gave i ny og ne alle gjør vel det uansett kjønn. Men ikke istedet for oven nevnte i tillegg til.

Faktisk kjære menn, dere kan spare mange kroner på og lytte til deres kjære. Men husk å lytte til både ord og kroppspråk ellers går dere glipp av hva vi prøver å si. Det er nemlig det som virkelig er romantikk, se og hør hverandre.

Tro meg mange kvinner har heller ikke fattet dette. Eks: Jeg ble spurt av en ung mann: Hva skal jeg gjøre, min kjæreste vil jeg skal være romantisk, men hun vil ikke si hva hun mener med det. Vel kvinner dere må faktisk si rett ut hva dere mener noen  ganger. Jeg svarte at hva gjør hun for å være romantisk da? Svaret var hun kjøpte en scrap book som han overhodet ikke hadde interesse av. Sukk vi kvinner må jo liksom også finne ut hva mannen syns er romantisk, det er ikke kun ham som har ansvaret for at forholdet skal fungere. Jeg vet min mann satte pris på at jeg kom naken ut med en kald øl når han klippet plenen. Det var en av de gangene han tok hintet he he.

Nå lyder det som sex er det eneste romantiske i mitt hode. Vel det er vår for pokker. Men nei det er så mange ting i hverdagen som gjør at et forhold fungerer eller ikke fungerer. Min erfaring er at det å se hverandre på alle måter er alfa omega. Se om han/hun har det vondt uten at de sier noe. Spør heller en gang for mye enn en gang for lite hvordan han/hun har det og husk å fortelle daglig at dere elsker hverandre. Omtanke kan man ikke gi eller få for mye av. Når man som jeg er gift med veldig mye det motsatte av seg selv, så kan det gi 2 utslag. Full krig og ikke noe fungerer eller man utfyller hverandre og det blir tilnærmet perfekt. Men selv det beste forhold dør uten pleie husk det.

Til slutt må jeg bare poengtere på det sterkeste: Jeg er så heldig å være gift med den mest fantastiske mann i verden. Det er intet han ikke vil gjøre for meg og Gudene skal vite han har en enorm tålmodighet med alle mine sprø innfall og de er mange. Han gjør alt for at jeg skal være lykkelig hver dag, og intet er viktigere for meg enn at han og ungene våre har det godt. Men selv dette prakt eksemplaret av en mann har noen ganger problemer med og forstå hint. Derfor regner jeg med at mange menn ikke fatter våre hint.

Håper dette kanskje kan hjelpe noen og ønsker alle en fantastisk sommer

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.