Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Miste fokus

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 16. mars , 2017 kl. 14:49

Så var diskusjonen plutselig snudd. Den sorte mannen løy jo likevel, han var både eldre enn han sa da han kom og fra et annet land. Hvordan det kan rettferdig-gjøre  at vi ikke har foreldesesfrist på disse sakene, men har det i grove vold saker det fatter ikke jeg. Hvordan det kan rettferdig-gjøre bruken av flere millioner av våre skattepenger for å lete etter godt integrerte mennesker vi trenger her i landet for å få dem kastet ut, det fatter ikke jeg. Hvordan majoriteten av folk på sosiale medier kan miste fokus pga dette fatter jeg heller ikke. Om han løy om alder og hjemland er faktisk ikke særlig interessant i forhold til hvilke ressurser som her blir brukt. Eller har dere alle glemt at det å lage falske papirer tilsa at man var en helt for ikke så mange år siden? Men klart da var det jo Jøder eller Nordmenn som skulle ha falske papirer så det er jo noe helt annet. Også var det den lille detaljen da, man kan godt være flyktning fra alle verdens land også fra Norge. Men det blir jo ikke godtatt og individuell vurdering er ikke brukt i noen offentlige etater aller minst UDI. Så at man lyver om alder og fødeland, vel det er faktisk vår egen umenneskelige politikk som sørger for behovet for å gjøre det. Akkurat som Hitler gjorde det nødvendig så gjør vår regjering det nødvendig i dag om man vil overleve. Men alle dere som er sjokkert over at han løy (er forresten ikke helt imponert av bevisene på det) har dere alltid vært 100% ærlige? Da især til diverse offentlige etater? Tenk over denne: NAV sender meg jobber jeg må søke på og jeg ringer opp og spør: Si meg er dette logisk? Skal jeg søke på en 50% stilling 9 timer unna med 3 barn i skole alder og vi har kjøpt gården her for 2 år siden. Eller den andre jobben her som jeg overhodet ikke har utdannelse eller erfaring til, hva mener du med å sende den? Jeg er ikke miljøterapaut bare så du vet det. Svar fra NAV: Du må søke på alt og miljøterapaut er da ikke en utdannelse (mamma har den utdannelsen fra høyskole og gjett om hun ble pissed) Men hør nå her det er jo mange måter å søke på. Jeg: Øh mener du jeg skal søke på en slik måte at jeg er sikker på ikke å få jobben? NAV: Jeg kan ikke si hvordan du skal søke, jeg kan kun si du må søke og det er mange måter å skrive søknad på. Om ikke andre fatter hva hun egentlig sa der så synd for dere. Spør en regnskapsfører om snikveier til å unngå skatt, det er en stor del av jobben deres. Spør en som driver eget firma om han alltid oppgir alt  og alltid er 100% ærlig med statlige instanser. Som barn var jeg da med å levere smugler sprit til både toll og politisjef, det var helt normalt. Så unnskyld meg om jeg mener hele saken her er blåst totalt ut av proporsjoner og at dere alle mister fokus på hva som virkelig er galt.

Vår politikk som legger opp til at man skal lyve for å overleve uansett hvem man er.

Misbruk av skattepenger for å kaste ut folk som ikke skader noen.

Ta midler fra integrering så vi er sikre på at det skal mislykkes.

True flyktninger som melder fra om ulovligheter med å miste jobben eller opphold.

Ikke ta kriminalitet alvorlig når det kommer fra muslimsk miljø.

Ikke ta traumer på alvor og gi adekvat behandling.

Ikke sørge for at de som kommer hit lærer hvordan ting gjøres her i landet.

Sånn kan jeg holde på lenge, og det er hva vi bør fokusere på. Det som skjer med flere som har mistet sitt statsborgerskap ligner mer en heksejakt enn noe annet. Men det er jo noe vi har en lang god kristen tradisjon for her i landet så da er det vel i orden da.

Men om vi nå absolutt skal kaste ut folk med fast jobb og familie her i landet. La oss starte med Svensker og Dansker, der er det nok å ta av ikke alle har jobb heller. Så kan vi ta Britiske og Amerikanske det er jo ingen grunn til de skal være her, er jo ikke krig eller hungersnød der de kommer fra. Sånn sett ta alle fra Europa og USA ikke noe grunn til å ha dem her. Eller oi kan hende vi da mister ekspertise vi virkelig trenger? Og kanskje vi bryter familier fra hverandre? Men det betyr jo ikke noe, vi har gjort det så mange ganger før så pytt. Eller er det kun fra Arabiske og Afrikanske land vi skal kaste ut folk? Noen logisk grunn til det? Det er hvertfall IKKE fordi den gruppen har lavere utdannelse og flere kriminelle for det stemmer faktisk ikke. Dessuten igjen det er IKKE de kriminelle vi kaster ut, men de høyt utdannede med jobb. Så hvorfor er det hovedsaklig dem vi kaster ut? Det har vært enkelt tilfeller fra andre deler av verden også, jeg vet det. Men i motsetning til de sakene med Afrikanske og Arabisk bakgrunn så hadde de noe å komme hjem til og det be en ordning så de kunne komme tilbake hit. Så hvorfor er det så viktig å bruke millioner vi kunne brukt så mange andre steder på å jakte etter de med utdannelse og jobb? Hva er det med dem som skremmer våre politikere? Og hvorfor synes dere at det er ok? Tenker dere ikke på hvem som står for tur neste gang det er bruk for en syndebukk? Vær sikker vår tur til å jaktes kommer så får vi se hvor mye dere støtter det da.

Ha en god dag hilsen hissig Gydje med tannverk

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.