Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Skandinavia beste sted i verden

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 17. mars , 2016 kl. 12:38

Jeg hører det så ofte, Norge, Danmark og til dels Sverige er verdens beste land å bo i. Folk frykter at vi skal bli overbefolket av mennesker fra Afrika og midt østen. Så vi sprer alt vi kan om dårlige ting fra våre land sånn at disse menneskene skal forstå at det ikke bare er gull og grønne skoger her.

La oss nå se litt på dette. Ja  det er mye som kunne vært bedre her også. Vi vanlige borgere kan ikke på noe vis fatte hvordan ting blir styrt og hvilke prioriteringer våre myndigheter har. Men gjør vi noe med det annet enn klage på face book og lignende? Går vi ut i stor streik for å sette fokus på de som lider i vårt land? Forlanger vi endringer eller følger vi bare den største sauen? For i bunn og grunn har vi det jo bra så hvorfor risikere noe for andre synes å være det vi faktisk tenker. Vi leser om skyhøye selvmords tall for krigs veteraner og alle er enige om at her må det gis behandling/hjelp i tide. Men vi forventer at mennesker som flyktet fra den samme krigen skal klare og «oppføre seg» når de kommer hit og ikke lage bråk. De har da ingen traumer de reiste jo ikke ferdig trent som soldater i krig, de bare var der når krigen brøt ut.

Leste akkurat en artikkel om hvor tøft det er i Danmark. Vanlige folk lider og tar sitt liv, skader seg selv eller dulmer smerter med alkohol og narkotika. Joda mange har det tøft helt riktig det. Men når vi tar vekk dem som har vært i krig eller blitt offer for misbruk, for de har virkelig grunn til å ha det tøft så står vi igjen med dem som lider av at vi har det bra. Igjen husk dette er mine tanker om ting her og nå, og de kan fort endres om jeg får ny informasjon som tilsier at det bør endres. Men jeg tror vi har selv skapt våre problemer. Vi tror vi må ha alt alle andre har, vi tror vår verdi ligger i den status vi har i form av jobb og eiendeler. Vi tror at vi er maktesløse og ikke har mulighet til å endre på ting i samfunnet. Vel der tar vi så inderlig feil. Din verdi som menneske har intet med hva du eier eller hvilken jobb du har. Vi har egentlig all makt og mulighet til å endre det vi mener er galt, men det koster at vi står sammen. Den dagen vi forstår dette er den dagen våre regjeringer begynner å skjelve i buksene. Det er også den dagen vi slutter å tro vi har det dårlig når vi egentlig har det bra. Så lenge du har et hjem, mat, lege hjelp osv mangler du egentlig ikke noe. Da burde man faktisk ha overskudd til å forlange/hjelpe de som ikke har disse ting. Men vårt voldsomme bruk og kast samfunn har gjort oss svake og totalt avhengige av kyniske makt eliter, og derfor lider vi når vi egentlig kunne ha det så bra.

Vi blir overbefolket av lykke jegere, ja særlig. Tror vi virkelig at noen vil risikere å bli drept, voldtatt, torturert på en vannvittig  farlig reise hit om det bare er for å tjene litt mer? Om man har det man trenger for å leve: Mat, bolig, lege, frihet til å snakke og leve som man ønsker uten å bli fengslet, torturert eller drept. Reiser man da den lange farlige veien hit? Ærlig talt det tror jeg faktisk ikke man gjør. Klart det er noen innimellom som har hørt om landet hvor du bare får alt i hendene, og som finner en lettere mindre farlig vei hit. Men de for det første veldig få, for det andre kan vi «takke» responsen på den massive flyktning strømmen for at det nå ikke finnes sikre reise ruter hit.

De kommer og voldtar våres kvinner og ødelegger landet vårt. Ja noen gjør det, men det er opp til oss og forlange at disse blir fjernet. Og det er opp til oss og ta imot flyktninger/innvandrere på en måte som ikke skaper hat og frykt. Noe vi ikke er særlig flinke til i dag. Men som kvinne med erfaring vil jeg bare si en ting: Jeg vil heller oppleve den unorske voldtekt enn den Norske. Nå er det ingen som vil oppleve noe av det, om nå noen forskrudde hjerner skulle tro det var det jeg mente. Men med den Norske voldtekten er tiden etter så mye mye verre. Man blir uvergelig sett på som med skyldig. Støtten man får er veldig liten og sjansen for at overgriper blir tiltalt er liten. Sjansen for at han/hun blir dømt enda mindre. Forhørene man skal gjennom er så tøffe at mange knekker bare av dem.For å ikke snakke om det sviket om overgriper er en nær venn eller familie. Da er det i tillegg også tapet av en man er glad i, for man slutter nemlig heller ikke å være glad i personen. Istedet har man dobbelt følelse av hat og kjærlighet og den er helt jævlig å leve med.  Så nei folkens heller den unorske overfalls voldtekt hvor man blir trodd og får samfunnets støtte. Nå er jeg også av den oppfatning at de som voldtar er ikke mennesker, men skade dyr og bør behandles deretter. Jeg er også veldig for selvforsvar og der er ingen regler for hva du kan og ikke kan gjøre. Kun en ting gjelder i en sånn situasjon: Få overgriper ned og sørg for han blir nede, gjerne for godt. Igjen dette blir jo umulig når det er en man er glad i, man har ikke noe selvforsvar å stille opp med da. Heller ikke om man er beruset da fungerer ikke hverken hjerne eller kropp så man kan forsvare seg. Og nettopp der er de fleste overgrep og vi som blir utsatt for dem er maktesløse både under og etter overgrep. Så tenk litt etter dere som hyler om den unorske voldtekt, har du noen i din nærhet som du kanskje bringer enda lenger ned med å glemme den Norske voldtekten?

Vi har faktisk noe av verdens beste land. Så når man leser om Skandinaver som drømmer om det gode liv i USA så kan jeg ikke fri meg for å sukke og tenke som så: Gresset er alltid grønnere på den andre siden. Om ting er galt der du bor så prøv å gjøre noe med dem. Vi har et fritt demokrati, vi er ikke i krig, vi blir ikke fengslet og torturert om vi streiker, protesterer eller forlanger endringer. Vi bør kunne ha plass til de som flykter fra disse ting og stå sammen om å endre det som bør endres. Vi bør og må stå sammen på tvers av etnisitet og religion om vi skal få bukt med hat, vold og ikke minst idiot bruk av skattepenger. Men aller først bør vi få våre egne prioriteringer på plass og begynne å se at vår verdi ikke ligger i eiendom eller tittel. Dette er en av de ting vi må endre i vårt eget samfunn om alle skal ha det godt. Og beste sted å begynne den endring er med deg selv og dine nærmeste. Det vi i realiteten driver med nå er å skape Hitler Tyskland om igjen. Han hadde en lett jobb med å skylde på Jødene for alt som var galt, i dag har de som ønsker det en lett jobb med å skylde på muslimer. Jødene den gang klarte seg bra og hjalp hverandre da den vanlige tysker slet med å få mat. Lett jobb da og skylde på dem for at de hadde det vondt. Muslimene med sine terror organisasjoner og hat retorikk osv gjør det lett å skylde på dem for alt som  kunne vært bedre. Men ingen av delene er riktig og om vi ikke fatter det snart så ødelegger vi det gode landet vi tross alt har. Det er ikke flyktninger/innvandrer eller myndigheter som kan stoppe dette. Det er oss alle sammen som må gjøre det. Alle oss som ikke ønsker hat, vold og krig vi må stoppe denne utviklingen, og vi må slutte og tro at myndigheter som tjener grovt på krig skal stoppe det. Så ja jeg oppfordrer faktisk til sivil ulydighet og masse streik. Jeg oppfordrer til selvforsvar mot overgrep og vold. Jeg oppfordrer til å fysisk stoppe denslags om du ser noen bli overfalt. Jeg ber innstendig om at Norske menn og kvinner skal rekke en hånd ut til våre nye landsmenn og kvinner. Stå sammen mot all undertrykkelse og hat. Kun da kan vi stoppe det som skjer, kun samlet kan vi endre ting ikke splittet som vi står nå.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.