Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Offerlam

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. november , 2015 kl. 11:24

La meg ta en ting først: Vi er ikke kristne, ei heller har vi noen strenge tradisjoner hverken i Julen eller på andre tider. Personlig vil jeg helst ha kalkun med amerikansk stuffing på Juleaften (21 desember) Men om vi er så heldige at vår arabiske del av familien kan være hos oss i år, håper jeg vi får arabisk lammegryte en av jule dagene gjerne den 21. Vi feirer at sola snur med bål, blot og masse lek i mørket. Så som dere forstår har jeg ikke noe personlig forhold til Lucia feiring, men nissen passer vi godt på.

Nå til poenget. Kjære stortingspolitikere, er dere blitt spenna gærne? Hvordan kan dere støtte ekstremisme når dere ser hvilken lidelse den forårsaker? En ting er at dere har feilet totalt i mange år når det gjelder å beskytte de som flykter fra ekstremister/terrorister. Men nå ofrer dere hele Norges befolkning, både asylsøkere og alle andre på ekstremismens alter. Hva tenker dere på? Er det det at dere ikke forstår hva dere gjør? Eller er profitt fra krig og elendighet så viktig for dere at vi alle kan ofres?

Uansett hvilken grunn dere har for å støtte ekstremisme så vit at dere da er like skyldige i masse mord som både Assad og IS. Jeg lurer på hvor godt dere sover etterhvert når dere bader i uskyldige menneskers blod.

Skam dere alle på stortinget, skam dere i dypet av deres sjel. Og håp at det ikke finnes noen Javhe eller Allha for om det gjør gråter han tårer av blod over deres handlinger

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.