Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

sex og kropp

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 12. mars , 2017 kl. 11:42

Sitter her og lurer igjen på om verden er blitt riv ruskende gal. Da jeg vokste opp var det ikke noe sexual undervisning å snakke om i skolen, men jeg trodde det var blitt noe bedre med tiden. Men det virker da virkelig ikke sånn. Jeg var så heldig å ha en mamma som ikke var redd for å forklare livets realiteter og hun kjøpte noen flotte lære bøker. Der var alt med kroppens funksjoner forklart med tekst og tegninger. Jeg var tidlig klar over den kliniske delen med hva som skjer under pubertet og hvordan sex og forplantning foregår. Tegningen av en voksen vagina viste tydelig de indre kjønnslepper henge nedenfor de ytre. Men det var også forklart at noen vaginaer så litt annerledes ut med mindre indre kjønnslepper. det var også tegninger av jente- og guttekropper fra egg/sædcelle til voksen med forklaringer på kroppens utvikling. Jeg husker enda min store undring første gang jeg så en ekte rødhåret kvinne i dusjen på svømmehallen. Damene var heldigvis ikke fra menigheten og lo lunt mens de forklarte at det er nesten samme farve på musa som på hodet. Så hvor i huleste kommer den uvitenheten til folk i dag fra? Hvordan kan voksne mennesker tro at det er feil med indre kjønnslepper nedenfor de ytre? Hvor kommer ideen om at vi alle skal ha ei mus som en 5 åring? Jeg skal ikke si at dere ikke skal barbere musa om det nå føles bedre, men operere kjønnslepper mindre?? Er dere spenna gærne? Husker også min mammas reaksjon da jeg etter noen år på skolen plutselig ville dekke meg til da hun kom inn på badet. Hun dro meg foran speilet og sa: Se og fortell meg hva pokker du ser der som er stygt. Få det inn i hodet med en gang jenta mi, det finnes ikke noe stygt med kroppen din eller andres. Alle kropper er forskjellige, unike og vakre. Og det har hun så evig rett i; vi er alle vakre nøyaktig som vi er. Ingen av oss trenger noen operasjoner, vi trenger bare å fatte at alt er naturlig vakkert uten å endre en dritt. Med dagens kamp mot ekstremister som skal dekke alt og en porno industri med unaturlige kropper over alt på andre siden så trenger vi mer enn noen gang opplæringen fra min mamma inn i skolene. Vi må alle lære av hennes ord og prente det inn i alle våre barn både hjemme og på skolen. Jenter der ute: Har dere hørt om kjønns lemlestelse? Vet dere hvilke lidelser våre medsøstre og brødre har gått gjennom? Også gjør dere dette mot dere selv? Ja jeg vet at det ikke er helt det samme, dere fjerner ikke klitoris osv. Men dere tar vekk deler av deres kjønn som skal være der og jo dere ødelegger nervebaner og skader en nydelig del av dere selv for alltid.

Så en annen del av våre syke verden. Sex-dukker med utstyr i form av barn tatt i tollen. Jeg vet ikke hva utstyret består i og det orker jeg ikke vite heller. Ble totalt satt ut av uttalelser fra enkelte bloggere og en psykolog/ sexolog. Dette bør ikke være ulovlig, det kan redde barn fra overgrep osv i den duren. Unnskyld meg for språket nå. Er dere totalt idioter? Når i hule helvete har noe sex utstyr reddet noen som helst? Har dere noen erfaring med å være kåte selv? Det kan dere faktisk ikke ha så om dere påstår det kaller jeg dere rett ut LØGNERE. Pedofili er enten en legning eller en sykdom, men det fungerer som en legning. Ergo fungerer de pedofile på samme måte som heterofile, homofile, nekrofile. Sex leketøy/utstyr er laget for å øke lysten, ikke minske og sånn fungerer det også. Aldri har vel noen kvinne fått mindre lyst på sex av en dildo. Jada vi kan stille trangen alene med den, men vi får ikke mindre lyst på en ekte pikk av den grunn, tvert imot. Dessuten fungerer leketøyet enda bedre når man er sammen om det. En hetero eller homofil mann får ikke mindre lyst på en partner fordi han har en fleshlight eller en dukke å leke med i senga. Så hvorfor i helvete skal noen innbille seg at det virker motsatt med en pedofil? Hvor inn i heiteste dum går det an å bli? Det verste er vel at noen faktisk kan finne på og tro på galskapen, akkurat som jenter er uopplyste nok til å tro de bør minske sine kjønnslepper. Jeg gir sånn sett totalt faen i hvilken utdannelse/yrke idioter som har sagt dette offentlig har. De kan umulig ha et snev av erfaring og logisk tenkning og da hjelper ikke allverdens utdannelser eller titler. For mange år siden var jeg selv så dum at jeg trodde horehus kanskje kunne redde noen kvinner fra å bli voldtatt. Tenkte i min idioti at en mann da kunne kjøpe seg det han ville ha. Heldigvis for meg sa jeg dette høyt uten å vite at det satt en bordell mamma ved siden av meg. Oi jeg fikk lære av både henne og jentene hennes. Voldtekt har intet med sex og gjøre og en hore redder ikke noen fra å bli voldtatt, heller ikke seg selv. Faktisk bør vi kanskje også bruke denne yrkesgruppen til å lære våre skolebarn/ungdommer et par ting om livet.

så har vi psykologen som friskmelder en pedofil med det resultat at enda et barn blir misbrukt og skadet for resten av livet. Og ingenting skjer med ham? Denne psykologen bør ha like lang fengselstraff som misbruker, få fjernet sin bevilgning for alltid og betale erstatning til barnet høy nok til at hun aldri behøver å bekymre seg om penger resten av livet. Så kan han gå på NAV etter endt soning og få jobb med å plukke søppel eller noe sånt. Ikke at det å plukke søppel er noen dårlig jobb bare så det er sagt, men han vil nok føle det sånn. denne mannen har jo gitt grønt lys for misbruk av barn og hindret hjelpe apparatet i denne sammenheng barnevernet i å stoppe overgrepene. Og det skal han få gjøre ustraffet? Dette var dagens lille utblåsning, ha en god dag og husk å bruke sunn logisk tankegang. Vær gode med hverandre hilsen Gydja

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.