Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Dritt kasting

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 30. november , 2017 kl. 12:18

Hvorfor må vi absolutt kaste dritt på andre?

Metoo kampanjen startet som en støtte til ofre for overgrep. Alyssa Milan ville vise verden at hvem som helst kunne være utsatt for dette. Men hva ender det opp med? Dritt kasting frem og tilbake med hvem som er den største sutrekoppen og henger ut feil person, og ikke minst bryr man seg om feil personer om man støtter denne kampanjen. Vel jeg og min mann er Metoo og ikke faen om vi skal unnskylde oss eller godta noen av beskyldningene.

Vi lar oss alle lure av media. Ene dagen syns vi synd på den gruppen og neste dag er alle fra den gruppen onde. Høyre siden er ond og hjerteløs, de vil kaste alle som trenger hjelp til krig og tortur. Hm er de nå det? Er vi nå sikre på at alle som kommer trenger beskyttelse? Er vi nå sikre på at ingen av de som kommer er terrorister? Ja det blir sendt mennesker ut som aldri skulle vært sendt ut, men jeg er sikker på det er mange vi er glad for ikke får bli. Høyre siden er jo også de eneste som tar opp sosial kontroll og alt det grusomme som dette fører med seg. Men igjen så mangler det gode løsninger, det er det ingen som kommer med. Eller er det media som ikke skriver om løsningene?

Venstre siden bryr seg bare om Oktober barna, de sutrer og kaller høyre siden onde. Kommer ikke med noe forslag på bedringer. De vil at alle skal bli her og Norge vil bli ruinert. Ikke bryr de seg om alle de som faktisk lider og står i fare for å bli drept her i landet heller. Hm ja det kan faktisk virke sånn, og noen er temmelig stygge i sin kritikk av høyre siden. Men langt fra så grotesk grove i munnen som folk inne på ytre høyre sider kan være. Men ja det mangler virkelig forslag til motvirkning av sosial kontroll og andre grusomheter ukultur fører med seg. Ja det mangler støtte til de modige menn og kvinner som kjemper mot dette. Kan det ha noe med at det faktisk ikke er så enkelt å ha 100 hjertesaker på en gang?

Hallo høyre og venstre, det er faktisk mulig å støtte flyktninger samtidig som man motarbeider en farlig og uønsket ideologi. Islam er i dag like dødelig som Kristendommen var. Vi skal lære av historien heter det. Husk at kristningen av Norge drepte flere mennesker enn svarte-dauen. Se hvor likt mye av det som foregår i dag er til det som var i rett før 2 verdenskrig. Vi klarer ikke og bør heller ikke prøve å utrydde noen religioner. Men vi kan og må stå hardt imot de radikale kreftene i alle av dem. I dag er det størst innenfor Islam med Kristendommen på en sterk andre plass. Men husk nå på at det finnes Imamer som står for et fredelig og inkluderende samfunn, akkurat som det finnes prester som vier homofile og setter ut grøt til nissen. Vi må lære individuell behandling av alt, og det er den store mangelen i all politikk og meningsutveksling på sosiale medier.

Hvorfor er det vi tror at fordi vi støtter det ene så er vi imot det andre? Det at jeg støtter og er en del av Metoo betyr IKKE at jeg slutter å kjempe mot gjeng voldtekt. Det betyr ikke at jeg slutter å kjempe mot sosial kontroll. Det betyr ikke at jeg slutter å kjempe mot utsendelse av de som trenger beskyttelse. Det betyr heller ikke at jeg slutter å kjempe for å kaste ut de som nekter å følge våre lover. Det betyr så visst ikke at jeg slutter å kjempe mot rovdyr-jakt, mot sprøytemidler, mot palmeolje og alt annet som skader noe levende vesen.

Hvorfor er det at vi ikke protesterer på måten media former oss på? Hvorfor forlanger vi ikke å få viktige nyheter fremfor Hollywood sladder? Vil vi ikke vite om hvilke lover som plutselig går gjennom og hvor mange som vi er med til å betale for å torturere andre? Er det så greit å bare sitte her og ikke vite om hva som faktisk skjer ute i verden og hjemme i Norge? Hvorfor må vi inn på høyre ekstreme sider for å lese om volden som forgår? Hvorfor må vi inn på konspirasjonsider for å få vite om salg av Norske områder til utlandet og ikke minst om lover som trer i kraft? For ikke å snakke om lover i andre land som kan/ vil ha en påvirkning for oss her i det lange løp? Bør ikke dette være på forsiden over alt? så kan de som vil lese sladder heller lete på egne sider etter det? Bør ikke media også være upartisk og så objektiv som mulig? Altså motsatt av hva de er i dag. Hvorfor protesterer vi ikke høylytt på dette?

Hvorfor er det så inn i helvete vanskelig å fatte at vi kan stå sammen om støtte til ALLE om trenger det? Hvorfor må støtte til det ene bety dritt kasting til det andre? Fatter dere virkelig ikke at da har vi godtatt å være små brikker i et grotesk skittent spill? Må vi virkelig ha høyre/ venstre sider som skal virke som de forakter hverandre? er det virkelig ikke mulig å støtte det man syns bør støttes UTEN å slenge noe dritt til noen andre? Er det så jævlig vanskelig folkens?? Ja jeg banner, ja jeg er forbanna noe så eitrandes inn i helheim forbanna.

Hva er det som feiler mitt folk? Liker dere å være lydige brikker? Er det så komplett umulig å se at vi aldri vil kunne endre noe om vi fortsetter å sitte i sandkassa og slenge dritt? All verdens grusomheter mot både mennesker og andre dyr, og ikke minst mot selve jorda er så fortvilende, sønderrivende gal. Ingen av oss kan alene stoppe noe som helst. Men vi kan alle være med på å stoppe alt sammen om vi bare fatter at vi da må stå SAMMEN. Slutt å sverte den ene fordi hun/han støtter noe annet enn du gjør. Slutt å kast dritt på noe du ikke støtter og se verdien i at andre gjør. da vil du faktisk også virke ikke bare mer omsorgsfull, men mer intelligent.

Det var dagens frustrasjon håper det kan gi noen tanker om å gjøre ting bedre. Uansett lettet det på trykket her så jeg er godt fornøyd og skal nyte resten av dagen i den rene snøen. Kos dere der ute og gi så mange gode tanke og klemmer dere kan, ønsker dere alle alt godt.

Gydja :)

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.