Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Små og store irritasjoner

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 21. januar , 2017 kl. 17:33

På’n igjen systemet er urettferdig Abdulla får mye mer enn Ola osv. Ja i visse tilfeller får en asylsøker mer enn Ola Nordmann. Likeverd betyr ikke at alle får likt, men at alle skal ha samme muligheter. Det betyr at Abdulla får litt mer når han flytter hjemmefra av den enkle grunn at han har ikke samme mulighet som Ola til å spare opp fra fødselen eller gå og få møbler av tante osv. Det samme er gjeldene for de enkelte asylsøkere som har fått hjelp til bil og førerkort. De ble plassert i utkant Norge hvor det ikke finnes buss/ tog/ trikk og uten bil har de ingen mulighet til hverken å få jobb eller integreres på noe vis. I motsetning til Ola kunne de IKKE velge hvor de skulle bo. Så nei de gangene Abdulla får mer enn Ola er det faktisk rettferdig ut fra likeverd.

Men klag endelig over det som faktisk er urettferdig. Som at Ola får strengere straff enn Abdulla i mange tilfeller. et eksempel fra min egen erfaring: 16 år sønn forsvarer seg mot flere angripere og knekker nesa på en gutt med muslimsk bakgrunn. Bevæpnet politi på døra, anmeldelse og mye moral prat til vår sønn. Endte etter endel frem og tilbake i konfliktråd. Samme sønn ca 6 mnd senere blir angrepet av 3 voksne menn fordi en annen gutt ropte allha uakbar (vet ikke om det staves sånn) Han tør ikke forsvare seg med tanke på hva som hendte sist og ligger på bakken og tar imot spark og slag. Dagen etter blir han angrepet igjen av en gutt på same alder også dette pga samme hendelse. Igjen tar han bare imot og kommer forslått hjem uten sykkel den ble stjålet av samme gjeng muslimer. Ingen politi på dørene til dem, vi får beskjed om at dette vil de ikke ta imot anmeldelse på og vi bare laget storm i vannglass. Vi tvang politiet til å ta imot anmeldelse og igjen ble det konfliktråd. Der ble guttene trodd på at de ikke hadde rørt vår sønn og vi bare var rasister og bråkmakere. Eneste grunn til at det ble fred for gutten var at vi tok fatt i lederen og fortalte hva som skjer hvis de rører vår sønn igjen og at min stefar tok fatt i dem alle og fortalte på deres eget språk hva som ventet om de lager mer bråk. Denslags er det lov å klage over, men det er og blir myndighetenes ansvar/skyld IKKE asylsøkere og innvandrere.

Når vi nå klager over våre nye landsmenn og jubler over regjeringens tøffe linje som hindrer flest mulig i å få hjelp. Hvordan i hule heite kan noen da tro at eldre, syke, handikappede og uføre skal få det bedre? Med en regjering som ikke ser verdi i hverken menneske eller andre dyrs liv kun i penger, tror du virkelig at de ser noen verdi i din gamle bestemor eller din uføre tante eller din hjelpetrengende søster??? Når mennesker i alle aldre drukner, fryser ihjel, blir solgt til pedofile osv uten at det blir løftet en finger for å hjelpe. Hvordan kan du innbille deg at den samme regjering gir 5 flate for deg eller dine om dere trenger hjelp? Det er ingen grunn eller logikk å tro på det, så alle de idiotiske påstander om Abdulla er skyld i at fru Hansen ikke får hjelp faller på sin egen mangel på logikk.

Når du så ser på myndigheter som på ene siden gjør alt de kan for å hindre flyktninger å få hjelp, og på andre siden ikke vil stoppe kriminelle handlinger begått av innvandrere eller flyktninger som alt er her. Heller ikke våre egne veteraner får hjelp etter vi har sendt dem i de samme krigene som mange av flyktningene kommer fra. Samtidig gjør de knefall for ukulturen og tillater den å florere her. Er det da så forbanna vanskelig å se hvor skylden for det hele ligger? Vår regjering kjører en umenneskelig dobbelt moral som jeg ikke fatter at går an å overse. Våkn opp og slutt med å rette baker for smed da folkens.

Hijab debatten. Frem og tilbake og rundt omkring til man blir tummelumsk sukk. Har prøvd å sette meg så godt inn i temaet som jeg kan, men jeg kan aldri forstå det på samme måte som de kvinner som er vokst opp med dette. Og ja her gidder jeg faktisk kun å høre på kvinnene. Kall det gjerne diskriminering, men det er kvinner det gjelder så med hijab som med abort hører jeg ikke etter på hva menn mener beklager. Men tilbake til debatten, den ene ting som irriterer meg grenseløst der er sammenligningen med alle mulige andre plagg. Etter hva jeg har lest/lyttet meg til når det gjelder hijabens bruk og historie finnes det kun en ting som gir en adekvat sammenligning: Swastika eller solkorset. Bortsett fra at de har motsatt historie. Solkorset startet som et religiøst symbol på sola og livets evige kretsløp for ca 40 000 år siden verden over. Ble så misbrukt av Hitler og blir i dag oppfattet som et politisk symbol på makt og undertrykkelse. Hijaben startet som politisk makt og undertrykkelse og ble siden oppfattet som religiøst symbol selv om den fremdeles står for makt misbruk og undertrykkelse. Å sammenligne den med noe annet som skaut, lue og gudene vet hva mer blir like feil som å sammenligne hvithai med en reke fordi begge lever i vann.

Vel det var dagens lille utblåsning, nå vil jeg nyte resten av helgen og glede meg over at male jobben på hemsen er ferdig. Ha en deilig helg alle der ute

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.