Bloggnorge.com // Gydja av den gamle vei
Start blogg

Gydja av den gamle vei

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hva slags verden vil vi ha?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 5. februar , 2016 kl. 11:55

Leste kommentarer på et FB innlegg her en dag. Der var det en Nordmann som skriver til Mina Bai: Du kan ikke si du er noe annerledes enn Hege Storhaug siden du kritiserer de samme menneskene. Så ikke tro du er noe bedre osv. Nå har jeg lest endel av begge ovennevnte kvinner, og den gode Nordmann tar gruelig feil. Mina er en modig Persisk kvinne som slåss for alle undertrykte individer uansett kjønn, religion, hudfarve eller antall ben. Hun kritiserer INDIVIDER og spesifikke hendelser ikke grupperinger som Storhaug og co. Og der er en himmelropende forskjell. Så jo Mina du har all rett til å si du ikke er i nærheten av høyre ekstremister, tvert imot burde man lære av deg om menneskeverd og omsorg for de svakeste dyr og mennesker. Det er nemlig helt ok og faktisk riktig og kritisere overgrep av enhver art, men det er ikke ok å stigmatisere eller generalisere hverken utfra hudfarve eller religion.

Så til dere som støtter disse jeg kaller livsfiendtlige krefter. Jeg vet at flere av dem som nå sitter i hylekoret mot flyktninger og innvandrere egentlig er gode mennesker. Mennesker som er mot flyktninger fordi de er redde for at de svakeste i samfunnet skal lide. Jeg forstår den redselen, og den er absolutt reel. Problemet er bare at det er ikke flyktninger eller innvandrere som sørger for at de svakeste lider. Tvert imot er det nettopp de myndigheter som er mot våre nye landsmenn som står for dette. Har dere egentlig sett på hva slags verden Storhaug, Listhaug og co skisserer? Har dere lest hva deres forbilde Ayn Rand egentlig står for? Jeg velger å tro at det har dere ikke. Det er nemlig ikke mulig å føle for de svakeste mennesker eller dyre velferd om man støtter deres tankegang.

Så spør dere selv dette: Har jeg noen som er handikappet i min familie eller vennekrets? Vær da klar over at disse menneskene mener at handikappede har 0 verdi og skal ikke ha noen støtte annet enn human avlivning. Det har enda vært snakk om tvungen foster testing for å avgjøre om barnet har rett til liv. Så alle med medfødt mental eller   fysisk utfordring skal ikke ha noe hjelp eller støtte, men få føle at de ikke er ønsket i denne verden.

Kjenner du så noen som er skadet i ulykke? Eller noen som får uføre pensjon? Det samme gjelder alle disse. Jeg personlig får 50% ufør og min mann 100%. Vi ville ikke være verdig denne verden av elite mennesker.

Så jeg spør: Har dere tenkt over hva slags verden dere vil ha? Om det er en verden av bare perfekte hvite elite mennesker og hvor dyr kun har produksjons verdi, så for all del støtt høyre ekstremister. Men om du ønsker en verden hvor de svakeste får støtte og dyr har en verdi i seg selv, så tenk dere godt om hvem og hva dere støtter. Som sagt jeg vet at flere av dem som nå støtter Storhaug, Listhaug med fler egentlig er mennesker med hjerte for både mennesker med svakheter og dyr. Les Ayn Rand sine skrifter og uttalelser, om ikke dette skremmer vannet av dere vet jeg ikke hva som vil.

Det morsomme er at disse elite mennesker blir rasende om man sammenligner dem med Hitler. Hvorfor? Eneste grunn jeg kan se til at det skulle fornærme er at han såkalt tapte krigen. Deres idiologi er jo så lik hans at det er jo nærmest blåkopi. Og når man ser seg rundt i verdens samfunnet i dag kan man virkelig lure på om Hitler virkelig tapte?

En annen ting det ropes høyt om, er at vi mister vårt land til flyktninger. Igjen pisspreik. Vi mister vårt land bit for bit ja, og ingen reagerer. Norge blir solgt litt etter litt til utenlandske stor innvestorer. Firmare som vil grave ut Finnmarksvidda er alt på plass med eierskap over noe av Norges flotteste og mest sårbare natur. Flere vassdrag er alt solgt, og ingen reagerer HALLO på tide å våkne og se at vi mister Norge ja. Men det er jo nettopp de høyre vridde styresmaktene som lar dette skje, nettopp de dere støtter i deres frykt for å miste Norge.

Så vær så snill våkne, nettopp de ting dere frykter skal skje på grunn av flyktninger skjer på grunn av de kreftene som er mot flyktninger. Prøv og se hva som skjer og bruk både hjerne og hjerte før dere støtter noe som helst

De samme vestlige styresmakter har også klart og lure de fleste til å tro at hele kontinentet Afrika lever av vår bistand. Enda en måte og lure oss til å tro at menneskene der er mindre verd enn oss. Unnskyld meg, men maken til pisspreik. Om den vestlige verden sluttet å stjele/utnytte Afrikas ressurser, sluttet å forlange de skal betale på en gjeld de aldri skulle hatt. Må forklare den gjelden tror jeg. Da vestlige land var ferdig med sin kolonisering og skulle trekke seg ut,» gav de Afrikas folk lov til å kjøpe sitt eget land tilbake» for penger de fikk låne fra koloni herrene. Rettferdig eller hva? Men om vi slutter med denne utbytting og stjeling, så har ikke Afrika bruk for vår bistand. Fakta er at vi stjeler langt mer enn vi gir i bistand. Dette kontinentet er utrolig rikt på natur ressurser og er fullt ut i stand til å klare seg selv om vi lar dem få lov.

Vet at ikke så mange leser denne bloggen, men håper jeg når ut til noen. Ønsker alle en deilig vinterdag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.